Vrije Training F1 / F1 Rusland: hoogtepunten eerste vrije training - Lewis hamilton was de snelste coureur tijdens de tweede training op de red bull ring.

Vrije Training F1 / F1 Rusland: hoogtepunten eerste vrije training - Lewis hamilton was de snelste coureur tijdens de tweede training op de red bull ring.. Max verstappen heeft de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van azerbeidzjan in bakoe. Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche De redactie, 2 juli 2021. Max verstappen en lewis hamilton zetten op het thuisdomein van red bull hun concurrentiestrijd voort. Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van azerbeidzjan met max verstappen.

01:28 lewis hamilton stunned about gap to verstappen in fp1 silverstone. De eerste vrije training ging om 11:30 van start op de red bull ring in oostenrijk. 1e manche 29 sep 12:08; Max verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Uitslag van de eerste vrije training in steiermark.

Uitslag derde vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2020 ...
Uitslag derde vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2020 ... from www.motorsportz.nl
Lewis hamilton heeft de snelste tijd geklokt in de laatste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Wij spraken 'onze' max verstappen na de eerste twee vrije trainingen in mexico over zijn verwachtingen voor de komende kwalificatie en race.⇨ abonneer je nu. Welkom op f1fanatics.nl discussieer mee op ons formule 1 forum, kom chatten of lees de geweldige columns en nieuws berichten Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche Toen met nog een kwartier te gaan de kwalificatieruns afgewerkt werden, daalden de rondetijden met rasse schreden. De nederlander hoopt in frankrijk revanche te nemen na een dramatische grand prix van azerbeidzjan. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features Max verstappen en lewis hamilton zetten op het thuisdomein van red bull hun concurrentiestrijd voort.

De eerste vrije training voor de britse gp zit er op.

Lewis hamilton was de snelste coureur tijdens de tweede training op de red bull ring. De eerste vrije training ging om 11:30 van start op de red bull ring in oostenrijk. Vrije training 1 29 sep 09:40; Hij bleef pierre gasly en lewis hamilton voor. 01:06 verstappen remains cool after winning first sprint race! Max verstappen eindigde deze sessie. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features Veel werk aan de winkel voor de heren dus, waardoor er een drukke sessie verwacht wordt. Mercedes heeft de gang er vrijdagochtend nog niet in zitten. Wij spraken 'onze' max verstappen na de eerste twee vrije trainingen in mexico over zijn verwachtingen voor de komende kwalificatie en race.⇨ abonneer je nu. Max verstappen bleef op twee tienden in zijn spoor. Uitslag tweede vrije training (vt2) f1 grand prix oostenrijk 2021. Volg live de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken.

Carlos sainz noteert de derde snelste tijd. Een goed begin is het halve werk en vanaf 10:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. De nederlander hoopt in bakoe zijn tweede overwinning op rij te veroveren. De redactie, 2 juli 2021. Uitslag eerste vrije training formule 1 gp stiermarken 2021.

2e vrije training van de GP van China 2018 - Formule 1 ...
2e vrije training van de GP van China 2018 - Formule 1 ... from topgear.nl
Veel plezier toegewenst bij het bekijken van deze statistieken. De 'speeluurtjes' zijn nu na de tweede training op silverstone voorbij. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features Vrije training 2 29 sep 10:57; Veel werk aan de winkel voor de heren dus, waardoor er een drukke sessie verwacht wordt. Max verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Carlos sainz was als eerste op de baan, maar werd op de voet gevolgd door een flink aantal andere coureurs. Een goed begin is het halve werk en vanaf 10:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race.

Max verstappen eindigde deze sessie.

De eerste vrije training ging om 11:30 van start op de red bull ring in oostenrijk. Uitslag derde vrije training formule 1 gp stiermarken 2021. De eerste vrije training voor de britse gp zit er op. Na vijf minuten ging het al mis bij het team van haas. Hij bleef pierre gasly en lewis hamilton voor. Results of the first free training in steiermark #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1. Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van frankrijk met max verstappen. Mercedes heeft de gang er vrijdagochtend nog niet in zitten. Met statistieken bedoel ik de resultaten van de verschillende vrije trainingen, de kwalificatie en de race. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Vrije training 2 29 sep 10:57; Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche Vandaag heb ik de statistieken van de 17e race van 2014 (circuit of the americas, travis county, austin, texas, verenigde staten van amerika) toegevoegd.

12.30u 1e vrije training 16.00u 2e vrije training. Mazepin spinde en belandde hierdoor in het grind, waarna hij de pits weer in moest. Vrije training 2 29 sep 10:57; Enter the world of formula 1. Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020

Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Italië 2020 ...
Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Italië 2020 ... from www.motorsportz.nl
1e manche 29 sep 12:08; Uitslag tweede vrije training (vt2) f1 grand prix oostenrijk 2021. Max verstappen en lewis hamilton zetten op het thuisdomein van red bull hun concurrentiestrijd voort. De nederlander hoopt in bakoe zijn tweede overwinning op rij te veroveren. Welkom op f1fanatics.nl discussieer mee op ons formule 1 forum, kom chatten of lees de geweldige columns en nieuws berichten Carlos sainz was als eerste op de baan, maar werd op de voet gevolgd door een flink aantal andere coureurs. 'verstappen wilde zo snel mogelijk weg van het wrak'. Een goed begin is het halve werk en vanaf 10:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race.

Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020

'verstappen wilde zo snel mogelijk weg van het wrak'. Carlos sainz noteert de derde snelste tijd. De redactie, 17 juli 2021. Max verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Met statistieken bedoel ik de resultaten van de verschillende vrije trainingen, de kwalificatie en de race. 12.30u 1e vrije training 16.00u 2e vrije training. Vandaag heb ik de statistieken van de 17e race van 2014 (circuit of the americas, travis county, austin, texas, verenigde staten van amerika) toegevoegd. Uitslag eerste vrije training formule 1 gp stiermarken 2021. Liveblog f1 verstappen tweede in tweede vrije training vs gesloten nu het laatste nieuws het eerst op nu nl. Vrije training 1 29 sep 09:40; Max verstappen was de snelste in deze sessie, die later vandaag om 19:00 uur (nederlandse tijd) wordt gevolgd door de kwalificatie. Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van frankrijk met max verstappen.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code